Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

1009

10 січня 2023 року головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Кащуком В. С., головним спеціалістом відділу фітосанітарної діагностики та прогнозування управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Заболотним В. К. разом із начальником Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини Кравцем В. Г. було проведено нараду з питань правового регулювання бджільництва.

1008

На нараді були присутні пасічники, представники місцевих органів влади (члени постійно діючих комісій із встановленням факту отруєння бджіл), суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур.

Під час наради розглядалися наступні питання:

  1. Питання співпраці та налагодження дієвого діалогу між пасічниками, агровиробниками, органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.
  2. Методичні рекомендації щодо проведення заходів з питань правового регулювання, в галузі бджільництва та використання засобів захисту рослин.
  3. Питання сертифікації гербіцидів і пестицидів, які завозяться аграріями для обробітку сільськогосподарських культур. Безпечне застосування пестицидів при обробітку сільськогосподарських культур (небезпека для бджіл).
  4. Порядок реєстрації пасік в Єдиному державному реєстрі потужностей операторів ринку. Своєчасне дослідження підмору бджіл та обстеження пасік.
сайт зроблено в adgrafics