Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

992

Вода — є одним з найважливіших елементів зовнішнього середовища. Вона має велике значення для задоволення фізіологічних, санітарно-гігієнічних та господарських потреб людини. Виконувати свою гігієнічну роль вода може лише тоді, коли вона якісна щодо органолептичних, хімічних та бактеріологічних властивостей. В іншому разі неякісна або забруднена вода може спричинити ряд інфекційних хвороб.

Внаслідок терористичних російських ракетних обстрілів критична інфраструктура України зазнає суттєвого ушкодження, через те існує ризик частого та раптового відключення водопостачання в оселях. Органи місцевого самоврядування спільно з підприємствами питного водопостачання розробляють та затверджують спеціальні заходи на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

5 лютого 2023 року Костянтин Омельчук, лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, мав розмову у прямому ефірі Радіо ФМ Городоччини 106.9 з кореспондентом місцевого радіо та відповів на актуальні питання щодо важливої ролі якісної води в житті людини та забезпечення населення безпечною водою всіма доступними способами.

сайт зроблено в adgrafics