Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

971

Спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з Департаментом освіти міської територіальної громади було проведено навчання стосовно безпечного повноцінного  та збалансованого харчування дітей в закладах освіти. На навчанні були присутні 59 керівників ЗОШ, а також працівники харчоблоків.

Обговорювалися питання дотримання законодавства про харчові продукти, зокрема гігієнічні вимоги до таких потужностей, проведення досліджень, вимоги до 4-х тижневого перспективного меню.

972

В ході заходу обговорювалися питання та було наголошено щодо впровадження системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).

973

сайт зроблено в adgrafics