Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

957

14 грудня 2022 року за ініціативи відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено онлайн-нараду спільно з відділом освіти Городоцької міської ради.

Завдяки платформі Zoom директори, заступники директорів, медичні працівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, які входять до міської територіальної громади, змогли ґрунтовно обговорити нагальні питання організації харчування у ввірених їм закладах. Крім того, працівники закладів освіти ознайомилися з вимогами Постанови Головного санітарного лікаря України від 28.11.2022р. № 1 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», що дає змогу ефективно використовувати її у своїй діяльності. 

958

А ще:

  • було опрацьовано нормативно-правові акти щодо організації харчування дітей в закладах освіти;
  • проаналізовано помилки при складанні примірних чотиритижневих сезонних меню;
  • обговорені питання профілактики харчових отруєнь в організованих дитячих колективах та забезпечення дітей безпечним та якісним харчуванням в умовах воєнного стану.

Завдяки плідній співпраці працівників Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Городоцького відділу освіти буде чітко і правильно організоване харчування здобувачів освіти в 2022-2023 навчальному році.

сайт зроблено в adgrafics