Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

946

Кам’янець-Подільське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжує проводити роз’яснювальну роботу серед операторів ринку щодо дотримання вимог законодавства з питань безпечності харчових продуктів. 

Так спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів провели семінар-навчання з наочною презентацією в лікувальному закладі міста КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня», на якому були присутні в.о. головного лікаря, дієтсестри, завідувачі харчоблоками.

947

Порушили питання про дотримання гігієнічних вимог до харчоблоків, безпечність та якість харчування хворих лікарні та дієтичне харчування. Розглянули вимоги до приміщень, обладнання, інвентарю, вимоги до постачальників та відповідної документації; зупинились на вимогах до персоналу, проведенні дезінфекції, дезінсекції та дератизації тощо.

Окремо наголосили на обов’язковості впровадження та застосування системи НАССР, як системи безпечності харчових продуктів. Обговорили основні вимоги, програми-передумови, принципи та процедури. Були розглянуті нормативні документи, приклади ведення документації на харчоблоках, відповідальність закріплених спеціалістів, особливий підхід до дієтичного харчування хворих, що знаходяться на стаціонарному лікуванні.

сайт зроблено в adgrafics