Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

943

Разом з осіннім похолоданням щороку традиційно настає сезон підйому захворювань на грип та ГРВІ, а останніми роками до них доєдналась коронавірусна хвороба COVID-19.

З метою забезпечення санітарного  та епідемічного благополуччя та недопущення ускладнення епідемічної ситуації щодо коронавірусної інфекції та  гострих інфекцій верхніх дихальних шляхів працівники Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області щоденно здійснюють моніторингові обстеження. Перевірки проводяться як самостійно, так і спільно з працівниками органів місцевого самоврядування у складі моніторингових груп по дотриманню протиепідемічних заходів в умовах карантинних обмежень закладів освіти, закладів продовольчої та непродовольчої торгівлі, закладів громадського харчування, агропродовольчих ринків, аптек, перукарень та інших об’єктів підконтрольної території. Під час моніторингових обстежень проводяться бесіди з керівниками та працівниками закладів щодо особливостей заходів з профілактики поширення ГРВІ, коронавірусної хвороби, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 березня 2022 р. № 372 та чинної постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 на період воєнного стану.

944

Про дотримання профілактичних заходів щодо запобігання захворюванням на гострі респіраторні інфекції, грип та коронавірус населення інформується у співпраці з Городоцьким телерадіопресцентром.

28 листопада 2022 року в прямому ефірі Городоцького радіо 106,9 FM відповів на запитання ведучої лікар із загальної гігієни Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Костянтин Омельчук.

945

сайт зроблено в adgrafics