В період з 20 по 25 жовтня 2022 року, за ініціативи Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, відбулися семінари-наради щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та запровадження і застосування постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Заходи проведено за участі директорів навчальних закладів, персоналів харчоблоків в Берездівській, Ганнопільській, Крупецькій, Нетішинській, Славутській та Улашанівській громадах.
При проведенні семінарів-нарад присутнім в черговий раз було наголошено щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та запровадження і застосування постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Доведено вимоги до постачальників харчових продуктів в загальноосвітні навчальні заклади, як при постачанні харчових продуктів, так і при оголошенні тендерів на постачання харчових продуктів.