Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

931

27 жовтня спеціалісти Хмельницького міського управління провели виробничу нараду зі спеціалістами Хмельницької міської державної лікарні ветеринарної медицини за підсумками роботи за 10 місяців поточного року.

Про виконану роботу за даний період часу прозвітували лікарі-ветсанексперти підконтрольних закріплених об’єктів, провели аналіз надходження на забій тварин, поступлення харчових продуктів (молочних, м’ясних та рибних), виготовлення м’ясних напівфабрикатів в цехах супермаркетів.

932

Під час наради було наголошено щодо кратності та періодичності досліджень харчових продуктів на показники безпеки, проведення змивів з поверхонь обладнання та устаткування, питання ідентифікації тварин. Було наголошено на контролі дотримання оператором ринку санітарно-гігієнічних вимог та вимог щодо системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (HAССP).

В ході наради спеціалісти Хмельницької міської державної лікарні ветеринарної медицини були ознайомлені з наказом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 07.10.2022  № 415 «Про реорганізацію деяких державних установ, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби».

сайт зроблено в adgrafics