Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

919

Напередодні професійного свята – Дня працівника державної санітарно-епідеміологічної служби в. о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій Савіцький привітав фахівців санітарно-гігієнічного напряму роботи, а також передав відзнаки та пам’ятні подарунки від Хмельницької обласної ради та обласної адміністрації.

Приємним подарунком стало вітання нашого Управління від керівника Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Лордкіпанідзе, за поданням керівника Департаменту державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення Алли Григоренко, яким він відзначив всіх наших колег, що завжди стоять на сторожі безпеки української нації і навіть професійне свято зустрічають на робочих місцях. 

Тому сьогодні всі отримали найщиріші слова вдячності за свою працю та побажання, в першу чергу, мирного неба, здоров’я, невичерпних сил, щастя і родинного тепла.

920

сайт зроблено в adgrafics