Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

910

Спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели розширений семінар-навчання з питань безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства з працівниками одного з харчоблоків, які надають послуги з харчування ЗСУ.

Основні питання, які були висвітлені на даному заході: 

  • ознайомлення працівників з нормативними документами, якими потрібно користуватись при організації харчування;
  • гігієнічні вимоги до потужності, приміщень, обладнання, інвентарю;
  • проведення заходів з дезінфекції, дератизації. Дотримання дезрежиму в приміщенні харчоблоку. Приготування та використання деззасобів;
  • вимоги до постачання сировини та обігу готової продукції, вимоги до води питної;
  • поводження з харчовими відходами;
  • проходження періодичних медичних оглядів, проведення навчання персоналу;
  • дотримання санітарно-епідеміологічного режиму;
  • НАССР – забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів. 

909

Також під час проведення семінару було приділено увагу питанню транспортування готових страв.

сайт зроблено в adgrafics