Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

907

Об’їзд шкіл напередодні нового навчального року – це визначення рівня ставлення керівників навчальних закладів до виконання своїх посадових обов’язків. Але цього року умови для організації освітнього процесу та існування шкільних родин відрізняються: в Україні йде повномасштабна війна з країною-агресором.

Спеціалістами Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області, органами місцевого самоврядування проводяться комісійні обстеження з метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти в умовах воєнного стану. Здійснено обстеження на території Красилівської, Антонінської, Заслучненської, Щиборівської громад з виконання рекомендацій щодо створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу та готовності до роботи у новому навчальному році. 

908

На даний час продовжуються роботи з облаштування укриттів, тривають ремонтні роботи, завершується створення умов для дотримання правил особистої гігієни. Працівниками Держпродспоживслужби проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з питань санітарно-гігієнічного та протиепідемічного забезпечення. Наразі робота в даних напрямках триває.

сайт зроблено в adgrafics