Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

899

З метою профілактики спалахів та групових випадків гострих кишкових інфекцій в період з 29 липня по 01 серпня 2022 року спеціалісти Новоушицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в складі робочої групи провели комісійні обстеження закладів громадського харчування на території Новоушицької селищної ради щодо дотримання санітарних правил та законодавства про харчові продукти.

901

В ході роботи було виявлено ряд порушень чинного законодавства та надано пропозиції щодо їх негайного усунення. 

З власниками та персоналом обстежених об’єктів проведено бесіди та повторно доведено до відома інформацію щодо адміністративної відповідальності за недотримання даних вимог. В тому числі повідомлено про відповідальність згідно зі статтею 65 Закону України № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

900

Фізичним особам підприємцям чи уповноваженим особам вручено «Рекомендації, стосовно дотримання вимог чинного законодавства в закладах ресторанного господарства всіх форм власності».

Робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics