Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

890

Хто з нас не любить хрустких маринованих або квашених огірків взимку? Та таких, щоб один в один, рівненьких та зелененьких. А щоб огірочки були такі гарні, кожному господареві чи господині необхідно проводити правильний догляд за культурою протягом всієї вегетації.

Одним із важливих прийомів догляду за огірками є правильне і вчасне їх підживлення. А коли не вистачає якогось елементу живлення, то рослина сама підкаже, чого їй бракує. 

Якщо огірки почали рости «гачкуваті» або грушоподібні, то це означає, що їм у ґрунті не вистачає калію. Огірки люблять вологу, ми їх часто підливаємо і тому калій вимивається.

Поповнити запаси калію у ґрунті можна розчином попелу з розрахунку один стакан попелу на 10 л води. Розчин потрібно настояти 2 год, а тоді проводити підживлення під корінь. Зверніть увагу, що калій не можна застосовувати разом з азотом. Необхідно проводити чергування. Якщо ж у вас немає попелу, огірки можна підживити сульфатом або гуматом калію. Для кращого засвоєння калій рослиною радимо проводити полив теплою водою.

сайт зроблено в adgrafics