Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

878

29 червня 2022 року під головуванням начальника Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Миколи Микуляка в приміщені актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведено нараду на тему: «Підсумки роботи Держпродспоживслужби Волочищини за I півріччя 2022 року та перспективні напрямки роботи на липень місяць 2022 року».

У нараді взяли участь спеціалісти Волочиського  управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурних підрозділів, представники лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 4 м. Волочиськ Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

879

Під час обговорення розглядалися питання щодо роботи спеціалістів Волочиського  управління за II квартал 2022 року, підсумовано роботу спеціалістів Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини, а саме: проведення весняної диспансеризації в приватних дворогосподарствах, проведення профілактичних щеплень тваринам, ідентифікація поголів’я великої рогатої худоби в приватному секторі, дослідження корів на приховану форму маститу.

    Також розглянуто питання правильності оформлення супровідних документів та відбору патологічного матеріалу для доставлення до Хмельницької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, проведення дезінфекційних та дератизаційних заходів на молочнотоварних фермах та свиногосподарствах, магазинах, закладах освіти.

сайт зроблено в adgrafics