Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

862

02 червня 2022 року спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, в складі комісії із представниками влади, зацікавлених служб проведено обстеження місця масового відпочинку населення на водному об’єкті – північне узбережжя водоймища «Озеро для купання» в м. Нетішин.

Посилена увага при обстеженні приділялась санітарному стану пляжу, громадських вбиралень, фонтанчику з підведенням питної води, розташуванню урн, контейнерів для твердих побутових відходів, ремонтним роботам відкритих роздягалень та споруд для відпочинку громадян (альтанки, лавки, тощо), підсипанню чистого піску на пляж, наявності рятувальної станції та медпункту, та інше.

863

В ході здійснення обстеження, проведено відбір проб води із питного фонтанчика на відповідність вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної до споживання людиною» і поверхневої водойми ( в районі пляжу) на органолептичні, санітарно-хімічні, мікробіологічні показники, а також на вміст пестицидів.

За результатами проведеного комісійного обстеження направлений інформаційний лист Нетішинському міському голові і директору КП Нетішинської міської ради «Комфорт».

Робота в цьому напрямку продовжується.

сайт зроблено в adgrafics