Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

859

27 травня 2022 року під головуванням начальника Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляка Миколи Ярославовича в приміщенні актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини була проведена нарада на тему: «Підсумки роботи спеціалістів за травень місяць 2022 року та перспективні напрямки роботи на червень місяць 2022 року».

860

У заході прийняли участь спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурних підрозділів, спеціалісти лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 4 м. Волочиськ Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Під час наради визначено перспективні напрямки роботи на червень: закінчення диспансеризації кіз та коней (відбір проб крові для дослідження на бруцельоз, коней на сап, щеплення тварин проти сибірки), щеплення собак і котів проти сказу, свиней проти класичної чуми, дослідження проб риби та води на показники безпеки. Піднімалися також питання правильності оформлення супровідних документів та відбору патматеріалу для відправки до Хмельницької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, проведення дезінфекційних та дератизаційних заходів на молочно-товарних фермах та свиногосподарствах, магазинах, закладах освіти.

сайт зроблено в adgrafics