Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

856

Сектор мікробіологічних досліджень харчової продукції Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби акредитований відповідно до вимог ДСТУ ISO 17025:20019.

Спеціалісти сектору забезпечують повний комплекс випробувань харчових продуктів та продовольчої сировини рослинного та тваринного походження, кормів та складових частин для їх виготовлення, води питної, мінеральної, поверхневої.

857

Згідно зі сферою акредитації спеціалісти сектору проводять повний спектр мікробіологічних випробувань 

  • загальне мікробне число (ЗМЧ) в воді;
  • загальні коліформи;
  • колі – індекс;
  • індекс лактозопозитивних колоній кишкової палички;
  • загальну кількість мікроорганізмів (МАФАМ);
  • бактерії групи кишкової палички;
  • патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Salmonella;
  • патогенні ентеробактерії;
  • бактерії групи Enterobacteria ceae;
  • виявлення Enterobacter sakazakii;
  • молочнокислі мікроорганізми;
  • біфідобактерії;
  • бактерії роду Proteus;
  • сульфітредукуючі клостридії;
  • Сlostridium perfringens;
  • Listeria monocytogenes;
  • S.aureus;
  • Bacillus cereus;
  • Pseudomonas aeruginosa;
  • E.coli;
  • Ентерококи;
  • Кампілобактерії;
  • V.Parahaemoliticus;
  • -Cl. Botulinum;
  • плісняві гриби, дріжджі;
  • желатинорозріджуючі мікроорганізми;
  • спороутворюючі мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми групи В.subtilis;
  • спороутворюючі мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми груп B.cereus та B. Polymyxa;
  • мезофільні клостридії за виключенням C. Botulium і C. Perfringens;
  • мезофільні клостридії C. botulium і C. Perfringens;
  • термофільні спороутворюючі аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми;
  • не спороутворюючі бактерії, коки, плісняві гриби та дріжджі;
  • органолептичні дослідження;
  • соматичні клітини в сирому молоці;
  • інгібувальні речовини в сирому молоці;
  • антибіотики мікробіологічним методом – група тетрациклін;
  • стрептоміцин, пеніцилін, цинкбацитрацин.
сайт зроблено в adgrafics