Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

 

830

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області організовано та проведено зустріч з операторами ринку, що здійснюють забій тварин, птиці та виробництво м’ясних і ковбасних виробів. Захід відбувся 28 квітня 2022 року в Кам’янець-Подільському управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

В ході наради висвітлено та обговорено наступні питання:

  • безпечне виробництво харчових продуктів в умовах воєнного стану, дотримання гігієнічних вимог до підприємств;
  • впроваджена система НАССР на м’ясопереробних підприємствах, як інструмент та умова, які мінімізують ризик безпеки виробленої продукції;
  • вимоги нормативних документів, обов’язкове проведення досліджень на показники безпечності та якості;
  • Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби, як потужний центр проведення широкого спектра лабораторних досліджень харчових продуктів;
  • сфера діяльності Дунаєвецької міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби;
  • загальні вимоги до компетентності випробовувальних та калібрувальних лабораторій.

Також увагу було приділено лабораторним дослідженням сировини та продукції підприємствами-експортерами на показники безпеки, маркуванню харчових продуктів та оформленню супровідних документів.

сайт зроблено в adgrafics