Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

806

З метою зниження цін і забезпечення жителів та гостей міста якісними та безпечними харчовими продуктами вже другі вихідні в мікрорайонах міста проводяться продовольчі ярмарки. Держпродспоживслужба контролює якість та безпеку харчових продуктів, а також ціни на них.

808

Сьогодні у мікрорайоні Озерна та по вулиці Інститутській покупці мали можливість придбати м’ясо, молочну продукцію, випічку, овочі, борошно, крупи, макаронні вироби, олію, продукцію бакалійної групи товарів, яйця, ковбасні вироби, живу рибу, плетені кошики, а також посадковий матеріал. 

807

Спеціалісти Держпродспоживслужби міста Хмельницького провели перевірки супровідних документів (товарно-транспортних накладних та декларацій виробника) усіх харчових продуктів, які реалізовувалися на ярмарках. Порушень у сфері безпечності харчових продуктів не виявлено. 

10 квітня фахівці Держпродспоживслужби здійснюватимуть контроль за діяльністю ярмарків, що будуть проведені по вулиці Чорновола та біля Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки. 

805

сайт зроблено в adgrafics