Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

780

Наразі Хмельниччина перебуває у «червоній» зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Постановою КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», для «червоної» зони передбачено низку суттєвих протиепідемічних обмежень та заборон.

779

З метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в цей період, недопущення ускладнення епідемічної ситуації щодо коронавірусної інфекції, гострих інфекцій верхніх дихальних шляхів щоденно працівниками Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюється контроль щодо дотримання карантинних вимог на агропродовольчих ринках, в закладах продовольчої та непродовольчої торгівлі, закладах громадського харчування, аптеках, перукарнях та інших об’єктах підконтрольної території.

Перевірки проводяться як самостійно, так і спільно з працівниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування у складі моніторингових груп по дотриманню протиепідемічних заходів в умовах посилених карантинних обмежень. 

З 01 по 18 лютого 2022 року обстежено 107 об'єктів. За порушення карантинних вимог 4-х керівників об’єктів господарювання притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів. Про виявлені недоліки поінформовані органи місцевої влади та правоохоронні органи.

778

В ході проведення заходів особлива увага зверталась на:

  • дотримання соціальної дистанції між відвідувачами;
  • правильне використання засобів індивідуального захисту (масок чи респіраторів);
  • дотримання правил особистої гігієни;
  • забезпечення антисептиками;
  • виділення місця та контейнерів (урн) для збору використаних засобів індивідуального захисту;
  • наявність у працівників ринку та реалізаторів документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19, або негативного результату тестування на COVID-19.

Представники Національної поліції склали протоколи за фактами виявлених адміністративних порушень.

Окрім здійснення перевірок, працівники Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання щодо дотримання запроваджених на території області карантинних вимог та обмежень.

сайт зроблено в adgrafics