Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

763

Фахівці Білогірського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять планові перевірки закладів освіти на предмет виконання законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», Санітарних регламентів для закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів.

З початку року проведено 2 планові перевірки: Білогірського опорного закладу загальної середньої освіти та Ямпільського ліцею.

762

В ході роботи були виявлені порушення: не проведені лабораторні дослідження температури та відносної вологості повітря, заміри освітленості, в Білогірському опорному закладі потребує часткової заміни покриття на підлозі в коридорах.

Керівникам закладів надані приписи про усунення виявлених порушень.

В ході перевірки Ямпільського ліцею помічено покращення в забезпеченні технологічним обладнанням харчоблоку закладу, яке дозволить поліпшити якість приготування та забезпечити різноманітність страв відповідно до вимог постанови КМУ № 305 від 24.03.2021р. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Наразі робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics