Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

751

11 лютого 2022 року спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на базі Наркевицької загальноосвітньої школи Ι-ΙΙΙ ступенів Наркевицької селищної ради Хмельницької області організували та провели нараду-навчання на тему: «Організація харчування в закладах освіти». 

В навчанні взяли участь директори шкіл, завідувачі садочків, кухарі, медсестри садочків і шкіл Наркевицької територіальної громади Хмельницької області. Також на заході були присутні працівники відділу освіти Наркевицької територіальної громади.

Учасники наради обговорювали питання особливостей дотримання вимог Санітарного регламенту при організації харчування в дошкільних закладах та закладах освіти, вимог до організаторів харчування щодо безпечності та якості харчових продуктів, складання перспективного чотиритижневого меню відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». 

В ході наради висвітлювались питання дотримання вимог при організації роботи та харчування дітей відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Обговорено процеси організації здорового та повноцінного харчування дітей, дотримання норм харчування та погодженого чотиритижневого меню, запровадження системи НАССР, найбільш часті недоліки, що виявляються під час проведення заходів державного нагляду, проблемні питання та шляхи їх усунення.

Спеціалісти управління в межах своїх повноважень провели роз'яснення, відповіли на поставлені запитання та надали рекомендації працівникам освітнього закладу щодо дотримання вимог чинного законодавства.

У свою чергу працівники закладів освіти поділились думками та висловили пропозиції з покращення організації та забезпечення якісного харчування дітей, формування навичок здорового харчування в учнів шкіл та вихованців закладів дошкільної освіти.

сайт зроблено в adgrafics