Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

748

11 лютого 2022 року комісією у складі працівників відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на базі Хмельницького обласного навчально-курсового комбінату в м. Кам'янці-Подільському проведено іспит здобувачів освіти з метою видачі посвідчення тракториста-машиніста. 

750

Спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам'янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели роз'яснювальну роботу з учасниками освітнього процесу щодо профілактики коронавірусної інфекції COVID-19 відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України № 24 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробовування в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)». 

Організаторам та здобувачам освіти надані відповіді та роз’яснення щодо особистого захисту учасників освітнього процесу під час проведення іспитів.

749

сайт зроблено в adgrafics