Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

739

Спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини провели онлайн-навчання на тему: «Послідовність дій державних інспекторів при проведенні відборів зразків харчових продуктів тваринного і рослинного походження на виконання планів державних моніторингів у 2022 році». 

У заході взяли участь державні інспектори самостійних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, що здійснюють свою діяльність на підвідомчій території. 

740

Метою проведення навчання було акцентування уваги на дотриманні вимог нормативно-правових актів перед початком відбору зразків. 

При цьому опрацьовано Методичні рекомендації щодо процедур здійснення відбору зразків на виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження та вимоги національних стандартів до відбору зразків рослинної продукції. 

Визначено алгоритм дій державних інспекторів при отриманні позитивних результатів лабораторних досліджень (випробувань) відібраних зразків. Разом з тим, обговорено ряд проблемних питань та напрацьовано шляхи їх вирішення. 

741

сайт зроблено в adgrafics