Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

734

З метою посилення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог щодо забезпечення безпечності харчових продуктів тваринного походження спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели виробничу нараду з офіційними та уповноваженими лікарями, яким надано повноваження здійснення окремих заходів державного контролю харчових продуктів тваринного походження на підконтрольних об’єктах Кам’янець-Подільського району. 

733

Під час проведення наради обговорено наступні питання:

  • здійснення безперешкодного доступу в режимі неочікуваності до всіх виробничих потужностей;
  • ведення та оформлення необхідної документації;
  • наявність облаштованого робочого місця та забезпеченість обладнанням та реактивами;
  • відповідність облаштування точок ветеринарно-санітарної експертизи;
  • наявність нормативної документації;
  • дотримання вимог інструкції із застосуванням позначки придатності та ветеринарних штампів;
  • дотримання вимог щодо гігієни працівників потужностей;
  • загальний санітарний стан потужностей;
  • поводження з побічними продуктами тваринного походження, що не призначені для споживання людиною;
  • контроль за дотриманням температурних режимів;
  • дотримання гігієнічних вимог до транспортних засобів.

Нарада відбувалася із дотриманням карантинних вимог з метою запобігання та поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

сайт зроблено в adgrafics