Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

676

25 січня 2022 року під головуванням в. о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергія САВІЦЬКОГО проведено онлайн-нараду на тему: «Дотримання обмежувальних карантинних заходів з метою запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVID-19».

Захід проведено за участі представника Національної поліції, керівників самостійних структурних підрозділів Головного управління та працівників відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

675

Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Ігор БАЛАНЮКнаголосив на якостіздійснення перевірок дотримання обмежувальних карантинних заходів на підконтрольних об’єктах Хмельниччини. Зауважив, що обов’язковою складовою проведення заходів державного нагляду (контролю) є перевірка наявності сертифікатів про щеплення проти COVID-19 або негативного результату тестування на COVID-19.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Олександра ТИТАРЧУКпідкреслила важливістьналежногоздійснення заходів державного нагляду (контролю) за харчоблоками закладів освіти. Акцентувала увагу керівників самостійних структурних підрозділів Головного управління на проведенні навчань в освітніх закладах щодо дотримання гігієнічних вимог та впровадження системи НАССР.

За результатами наради обговорено алгоритм спільних дій працівників Держпродспоживслужби та Національної поліції Хмельниччини та окреслено основні завдання на найближчий період.

сайт зроблено в adgrafics