Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

673

В період з 14 по 20 січня спеціалістами Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було організовано інтенсивні наради-навчання на тему: «Організація харчування в закладах освіти».

Аудиторією цих освітніх заходів стали директори та завідувачі навчальних закладів, працівники харчоблоків Красилівської, Антонінської, Заслучнянської та Щиборівської об’єднаних територіальних громад. 

674

Учасники зустрічей обговорювали питання особливостей дотримання вимог Санітарного регламенту при організації харчування в дошкільних закладах та закладах освіти, вимоги до організаторів харчування щодо безпечності та якості харчових продуктів, складання перспективного чотиритижневого меню відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»

Фахівцями Головного управління було акцентовано увагу на обов’язковому переліку основних груп продуктів харчування, кратності надання дітям, критеріях безпечності харчових продуктів та вимогах до їх властивостей, відмінностях норм і правил від попередньої редакції.

У свою чергу, працівники закладів освіти поділились думками та висловили пропозиції з покращення організації і забезпечення якісного харчування дітей, формування навичок здорового харчування в учнів шкіл та вихованців закладів дошкільної освіти.

сайт зроблено в adgrafics