Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

667

21 січня 2022 року з метою перевірки дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» проведено комісійні обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності, що здійснюють свою діяльність на території Ганнопільської сільської ради.

666

До складу комісії увійшли лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій Шемчук та працівники поліції.

Під час проведення перевірок обстежено ринок виїзної торгівлі в селі Киликиїв, а також продовольчі магазини в селах Киликиїв, Клепачі, Малий Скнит та Шатерники Ганнопільської сільської ради. 

668

Про всі виявлені порушення було негайно повідомлено власників і працівників торгових точок та закладів торгівлі, а також рекомендовано їх усунути в найкоротші терміни. В ході комісійних обстежень працівники поліції склали 3 протоколи щодо виявлених порушень. 

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійного обстеження, у вигляді листів та довідок направлено в поліцію та в органи місцевого самоврядування для відома та відповідного реагування. 

Робота в цьому напрямку спеціалістів відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжується.

сайт зроблено в adgrafics