19 січня 2022 року працівники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели одноденне заняття з керівником, медичними працівниками та працівниками харчоблоку Городоцького ліцею № 1 Городоцької міської ради.
В ході заняття висвітлювались питання дотримання вимог санітарного законодавства при організації роботи та харчування учнів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», а саме:
- врахування кратності споживання основних груп харчових продуктів,
- характеристика нормованих груп харчових продуктів,
- повторюваність страв упродовж тижня,
- енергетична цінність окремих прийомів їжі відповідно до норм харчування,
- розроблення технологічних карт приготування кожної страви відповідно до нових норм харчування.
Працівники Городоцького ліцею № 1 поставили чимало запитань, на які отримали вичерпні відповіді-роз’яснення спеціалістів відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління.