Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

652

19 січня 2022 року працівники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели одноденне заняття з керівником, медичними працівниками та працівниками харчоблоку Городоцького ліцею № 1 Городоцької міської ради.

651

В ході заняття висвітлювались питання дотримання вимог санітарного законодавства при організації роботи та харчування учнів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», а саме:

- врахування кратності споживання основних груп харчових продуктів,

- характеристика нормованих груп харчових продуктів,

- повторюваність страв упродовж тижня, 

- енергетична цінність окремих прийомів їжі відповідно до норм харчування,

- розроблення технологічних карт приготування кожної страви відповідно до нових норм харчування.

Працівники Городоцького ліцею № 1 поставили чимало запитань, на які отримали вичерпні відповіді-роз’яснення спеціалістів відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького управління.

сайт зроблено в adgrafics