Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

627

На виконання вимог законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020

«Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» 11 січня 2022 року спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в складі комісії провели комісійні обстеження у закладах дошкільної освіти м. Славута. 

625

Під час обстеженнях посилена увага приділялась:

- наявності алгоритму дій на випадок надзвичайної ситуації, пов’язаної з реєстрацією випадків захворювання на коронавірусну хворобу;

- забезпеченню необхідних умов для дотримання працівниками та вихованцями правил особистої гігієни;

- проведенню вимірювання температури тіла дітям безконтактним методом;

- забезпеченню персоналу закладів засобами індивідуального захисту, дезінфекційними засобами для рук та поверхонь, 

- наявності контейнерів/урн для використаних засобів індивідуального захисту; 

- санітарно-гігієнічному стану приміщень тощо. 

Крім того, в кожному закладі дошкільної освіти для працівників проведені консультації, бесіди щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів. 

Всього проведено 5 комісійних обстежень. Грубих порушень протиепідемічних заходів не виявлено. В кожному закладі дошкільної освіти складено Акт перевірки дотримання санітарного законодавства і вручено директору закладу дошкільної освіти.

Робота в цьому напрямку продовжується.

сайт зроблено в adgrafics