Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Світлодіодна гірлянда (led гірлянда) – на сьогодні найпоширеніший тип електричної гірлянди.

Як нам відомо, раніше всі електричні гірлянди випускалися з лампочками. Вони були з маленькими патронниками і в них вкручувалися лампочки на 3,5 вольта. Світили вони жовтуватим світлом, але якщо хто хотів, міг пофарбувати їх лаком або фарбою в інший колір. Через якийсь час лак облущувався і все починалося з початку.

Термін служби бажав, звичайно, кращого, часто ці лампочки перегорали.

Завдяки розвитку світлотехніки зараз ми можемо насолоджуватися яскравими світлодіодними гірляндами різних кольорів. На відміну від застарілих лампових, LED гірлянди мають великий термін служби.

Всі світлодіодні гірлянди можна умовно розділити на кілька груп:

«Шнур» (провід з припаяними до нього світлодіодами);

Гирлянда светодиодная

«Бахрома» (гірлянда з вертикальними світловими лініями різної довжини, візуально нагадує бурульки, що звисають з козирка);

«Штора» (світлова завіса, що вдає із себе кілька десятків вертикальних світлодіодних ліній однакового розміру, з вигляду нагадує штори-підвіски на дверях);

«Падаюча крапля» (прозора пластикова трубка з друкованою платою, на яку припаяні в одну лінію світлодіоди, її зазвичай вішають на дерева і схожа вона на метеорити, що падають);

«Мотиви» (LED прикраси, металевий або пластиковий каркас фігури з намотаним на нього проводом, що світиться або гірляндою типу шнур).

Світлодіодні гірлянди ділять на внутрішні та вуличні (зовнішні). Також вони можуть бути з'єднані і непоєднувані, з контролером або без нього, з можливістю підключення контролера або без такої можливості.

На ринку України сьогодні представлені такі основні кольори: білий (холодний білий), теплий білий, жовтий, синій, червоний, зелений, фіолетовий, помаранчевий. Є різнокольорові, це коли в гірлянді застосовують світлодіоди різних кольорів). Також є гірлянди з RGB LED (це світлодіоди, які можуть змінювати свій колір).

Для світлодіодних гірлянд можуть застосовуватися різні типи світлодіодів:

Professional (застосовують в якісних гірляндах, зазвичай вуличного виконання);

Econom Line (економного виконання) застосовують в недорогих вуличних, а також в гірляндах для внутрішнього застосування.

Чи всі гірлянди однакові? Відповімо: «Ні».

https://lumina.com.ua/userfiles/editor/large/941_godbad.png

Всі світлодіодні гірлянди, представлені сьогодні на ринку України, виробляються в Китаї. Навіть ті гірлянди, які вважають європейськими, виробляються також на заводах в Китаї, але тільки під контролем тієї торгової марки, під якою вони випускаються. Тому, якщо постачальник відповідально ставиться до свого продукту, він не допустить потрапляння на ринок неякісної продукції. А якщо постачальник має намір дешево купити, швидко продати та забути про те, що він колись продавав світлодіодні гірлянди, то самі розумієте, якої якості буде гірлянда.

Тому перед тим як купити світлодіодні гірлянди, не завадить дізнатися про ту ТМ, під якою випущена світлодіодна гірлянда. Варто дізнатися, скільки років на ринку, які є відгуки про якість продукції. Також потрібно уважно вивчити упаковку. На ній має бути вся необхідна інформація (виробник, постачальник і їх адреси, споживана потужність, розміри, колір, тип джерела світла, номери дозвільних документів, штрих-код).

сайт зроблено в adgrafics