Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

583

6 листопада до Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надійшло повідомлення від мисливствознавця ДП «Шепетівський лісгосп» Ситарука Вадима Івановича. Він розповів, що під час обстеження мисливських угідь натрапив на лебедя, який рухався дорогою в напрямку від Шепетівки до села Климентовичі. Лебідь був знесилений, не міг злетіти. Вадим Іванович відловив птаха та доправив його на територію лісгоспу, де той був відігрітий та нагодований. 

Фахівець ветеринарної медицини Шепетівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Карпенко О.П. провів клінічний огляд лебедя та було прийнято рішення направити його до Хмельницького реабілітаційного центру для диких тварин. 7 листопада лебедя транспортовано до місця призначення для надання висококваліфікованої допомоги та подальшої реабілітації.

Нагадуємо, що найголовнішою потребою для усіх водоплавних птахів є наявність відкритої водойми з доступним кормом. У зв’язку з цим, побачивши птаха, який потребує допомоги та перебуває у нетиповому для нього місці, – повідомляйте у відповідні зоозахисні організації!

 582

сайт зроблено в adgrafics