Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

555

24 листопада 2021 року в студії телеканалу «ТВ7+» в прямому ефірі програми «Не без проблем» обговорили питання так званої «чорної» п’ятниці. Прекрасний день як для продажів, так і для шопінгу. До цього дня готуються заздалегідь і, спершу, продавці (надавачі послуг) вдаються до заочного запрошення покупців.

Тому, продавці прагнуть зробити рекламу якомога привабливішою та креативною. І в цьому немає нічого поганого до тих пір, доки продавці не починають вдаватись до відвертого або прихованого обману, всілякого роду хитрощів, з метою сформувати у потенційного покупця завищене уявлення про товари та послуги, їх вартість, легальність, доступність тощо, що в кінцевому результаті призводить до як мінімум непотрібних, а під час і шкідливих, небезпечних покупок.

Як вберегтися від «необачливих покупок» та як діяти, коли товар не підійшов розповіли представники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області: Оксана Калініченко, начальник відділу захисту споживачів управління захисту прав споживачів, та Наталія Гадай, головний спеціаліст відділу захисту споживачів управління захисту прав споживачів.

 

сайт зроблено в adgrafics