25 листопада 2021 року за ініціативи Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулося онлайн-навчання із працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньо освіти та спеціалістів відділу освіти Дунаєвецької ОТГ.
Під час проведення навчання у режимі відеоконференції присутнім наголошено на питаннях:
- дотримання гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти з урахуванням «Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти»;
- вимоги до постачальників харчових продуктів в загальноосвітні навчальні заклади, як при постачанні харчових продуктів, так і при оголошенні тендерів на постачання харчових продуктів;
- вимоги до прийняття харчових продуктів на харчоблоки закладів освіти;
- огляд програм-передумов та процедур при провадженні постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, у закладах освіти згідно з «Методичними настановами щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти».