Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

554

25 листопада 2021 року за ініціативи Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулося онлайн-навчання із працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньо освіти та спеціалістів відділу освіти Дунаєвецької ОТГ.

Під час проведення навчання у режимі відеоконференції присутнім наголошено на питаннях:

  • дотримання гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти з урахуванням «Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти»;
  • вимоги до постачальників харчових продуктів в загальноосвітні навчальні заклади, як при постачанні харчових продуктів, так і при оголошенні тендерів на постачання харчових продуктів;
  • вимоги до прийняття харчових продуктів на харчоблоки закладів освіти;
  • огляд програм-передумов та процедур при провадженні постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, у закладах освіти згідно з «Методичними настановами щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти».
сайт зроблено в adgrafics