Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

532

11 листопада 2021 року на виконання постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 р., протоколу №16 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20.10.2021 р. спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в складі комісії провели комісійні обстеження загальноосвітніх навчальних закладів, закладів дошкільної освіти, торгівлі, сфер послуг та інших суб’єктів господарювання на території Улашанівської сільської територіальної громади. 

533

Посилена увага при обстеженнях приділялась:

- виконанню протиепідемічних вимог в громадських місцях;

- вакцинації персоналу від COVID-19;

- забезпеченню засобами індивідуального захисту; 

- забезпеченню дезінфекційними засобами для рук та поверхонь;

- санітарно-гігієнічному стану приміщень тощо. 

534

Крім того, в кожному об’єкті господарювання для працівників проведені інструктажі щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів. 

Проведено 19 перевірок об’єктів господарювання. Основними недоліками, що виявлені на об’єктах торгівлі, є недостатня кількість або навіть відсутність дезінфекційних засобів для обробки поверхонь та запасів засобів індивідуального захисту, окремі продавці не вакциновані проти COVID-19, не створені належні умови для дотримання особистої гігієни персоналом. На жаль, представники поліції не змогли взяти участі в комісійному обстеженні.

Матеріали обстеження з виявленими фактами порушень у вигляді довідок направлені начальнику Славутського ВП Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області і голові Улашанівської ОТГ. 

Робота в цьому напрямку продовжується. 

сайт зроблено в adgrafics