Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

521

Спеціалісти Полонського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюють заходи державного контролю з метою перевірки дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів в закладах освіти, торгівлі, інших установ та об’єктів на підконтрольній території.

Заходи проводяться на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» (зі змінами), постанов Головного державного санітарного лікаря України.

У період з 01 по 08 листопада 2021 року фахівцями обстежено 39 об’єктів, в тому числі закладів освіти – 6, закладів торгівлі – 26, інші – 7. В ході проведення заходів наголошено щодо обов’язкового використання засобів індивідуального захисту (масок), дотримання соціальної дистанції, а також додержання правил особистої гігієни (застосування антисептиків) в місцях скупчення людей.

522

У закладах освіти Полонської та Понінківської ТГ звертали увагу на правильність використання засобів індивідуального захисту, створення умов для миття рук милом та обробки антисептиком, наявність дезінфікуючих засобів та їх кількість, періодичність дезінфекції контактних поверхонь, дотримання безпечної відстані між відвідувачами, наявність у працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більше як за 72 години, або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19.

За результатами обстежень виявлено порушення, а саме: недотримання маскового режиму працівниками та покупцями (неправильність використання засобів індивідуального захисту), які після зауважень було негайно усунуто.

Робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics