Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

513

06 листопада 2021 р. спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели комісійні обстеження двох агропромислових ринків, закладів торгівлі, сфер послуг та інших суб’єктів господарювання на території м. Славута.

До складу комісії, крім спеціалістів відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління, увійшли дільничний офіцер поліції, інспектор патрульної поліції Славутського ВП Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області та інспектор з благоустрою та громадського порядку відділу муніципальної інспекції виконавчого комітету Славутської міської ради. Комісійні обстеження проведено на виконання постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 р., протоколу № 16 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20.10.2021 р.

514

Під час обстежень посилена увага приділялась:

- виконанню протиепідемічних вимог в громадських місцях; 

- вакцинації персоналу від COVID-19;

- забезпеченню засобами індивідуального захисту, дезінфекційними засобами для рук та поверхонь;

- санітарно-гігієнічному стану приміщень тощо. 

515

Крім того, для працівників суб’єктів господарювання проведені інструктажі щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів. 

Матеріали обстеження з виявленими фактами порушень у вигляді довідок направлені начальнику Славутського ВП Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області та міському голові. 

Робота в цьому напрямку продовжується.

сайт зроблено в adgrafics