Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

507

Спеціалісти Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками відділу поліції та працівниками Щиборівської ОТГ проводять перевірки суб’єктів господарювання на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», а також вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України.

З метою профілактики та недопущення поширення коронавірусної хвороби серед населення особлива увага звертається на дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, наявність дезінфекційних засобів у закладах торгівлі, наявність у працівників негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більше як за 72 години до моменту пред’явлення, або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

508

Під час обстеження оглянуто 11 закладів торгівлі у селах Кузьмин, Каламаринка, Щиборівка, Мовчани, Михайлівці, Мотрунки та Радісне. Грубих порушень суб’єктами господарювання вимог обмежувальних протиепідемічних заходів виявлено не було.

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійних обстежень, у вигляді листів та довідок постійно направляються в поліцію та в органи місцевого самоврядування для відома та відповідного реагування.

сайт зроблено в adgrafics