Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

493

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталій Носатов взяв участь у робочій нараді, що відбулася у Хмельницькому районному управлінні поліції ГУНП в Хмельницькій області. 

Захід проведено за участі заступника начальника управління торгівлі Хмельницької міської ради Світлани Гаврилюк, керівника МКП «Муніципальна дружина» Романа Цимбалюка та очільника Хмельницького районного управління поліції Василя Птащука.

Під час зустрічі обговорено загальну епідемічну ситуацію на території міста, вакцинацію населення та дотримання карантинних обмежень.

492

Основною метою наради було напрацювання чіткого алгоритму діяльності спільних рейдових груп за дотриманням карантинних обмежень, до складу яких входять представники поліції, муніципальної дружини та представники Держпродспоживслужби області. 

Важливий саме дієвий контроль за дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті, магазинах, торговельних центрах, закладах громадського харчування тощо. Рейдові групи щодня здійснюють перевірки дотриманням маскового режиму, дистанції, нанесення відповідної розмітки, наявності антисептиків/дезінфекторів, контейнерів для використаних індивідуальних засобів захисту, проведення температурного скринінгу, а також наявності сертифікатів про вакцинацію.

Наразі основним завданням спільних рейдових груп є максимальне вжиття заходів щодо дотримання карантинних обмежень та мінімізації зараження громадян у місцях, які сприяють поширенню коронавірусної хвороби.

сайт зроблено в adgrafics