Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

451

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з метою профілактики та недопущення поширення серед населення коронавірусної хвороби на території населених пунктів Чемеровецької територіальної громади 20 жовтня 2021 року 2 рейдових групи, провели комісійне обстеження ринку ПСК «Ринок» Чемеровецького райСТ, закладів торгівлі, аптек, перукарень та інших  суб’єктів господарювання різних форм власності.

До складу рейдових груп увійшли спеціалісти Чемеровецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, офіцери ВПД №1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНПУ у Хмельницькій області, представники Чемеровецької селищної ради.

452

Під час моніторингових відвідувань зверталась увага зокрема:

  • наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту;
  • створення умов для миття та обробки рук антисептиком;
  • наявність дезінфікуючих засобів, періодичність дезінфекції контактних поверхонь;
  • дотримання безпечної відстані між відвідувачами;
  • відсутність неконтрольованої (стихійної) торгівлі на прилеглій до ринку території;
  • розміщення інформаційних листів; 
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення;
  • перевірка дотримання карантинних вимог у закладах дошкільної освіти.

454

Працівників ринку попереджено про умови роботи ринку під час введення «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території Хмельницької області. 

Станом на 20 жовтня 2021 року було виявлено 8 порушень карантинних вимог. За результатами перевірок працівниками поліції складено 8 протоколів про адміністративне правопорушення.

В результаті проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання карантинних заходів порушення негайно були усунені. 

Робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics