Розуміючи важливість організації в школах сучасного харчування дітей за Є. Клопотенком, Департаментом освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної адміністрації, за сприяння Хмельницької міської ради, Департаменту освіти та науки Хмельницької територіальної громади, в період з 13 по 22 жовтня поточного року організовано ряд обласних семінарів щодо нормативно-правових основ та технологічних засад формування інноваційного меню здорового харчування в закладах освіти.
Участь у заходах взяли представники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області: начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександра Титарчук та заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Тетяна Грицькова.
Так як пріоритетом завжди було, є і буде впровадження здорового харчування Олександра Титарчук проінформувала освітян щодо вимог законодавства до постачальників харчових продуктів та процедури проведення вхідного контролю продуктів, які надходять на харчоблоки.
Тетяна Грицькова акцентувала на дотриманні основних санітарно-гігієнічних вимог та норм харчування у закладах освіти.