Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

424

В період з 05 по 07 жовтня 2021 року на Хмельниччині проведено нараду-навчання з керівниками територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. 

426

Захід організовано з метою обміну досвідом та всебічного обговорення питань, які виникають під час діяльності територіальних структурних підрозділів.

425

Під час наради-навчання проаналізовано роботу територіальних структурних підрозділів в сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, діяльність управління фітосанітарної безпеки, відділу захисту споживачів та консультаційних центрів з питань захисту прав споживачів.

427

Також розглянуто такі питання:

  • вимоги законодавства до виробництва та обігу кормів;
  • організація вхідного контролю на молокопереробних, забійних та м’ясопереробних підприємствах, харчоблоках закладів освіти, в закладах торгівлі та громадського харчування;
  • основні вимоги щодо складання планів протиепізоотичних заходів;
  • схема проведення брифінгу із засобами масової інформації;
  • підвищення обізнаності та готовності реагування у разі спалаху ящуру, проведення епізоотичного розслідування при спалаху та засідання ДНПК, складання плану заходів щодо ліквідації захворювання в неблагополучному пункті;
  • вимоги нормативно-правових документів щодо поводження із відходами;
  • дотримання заходів з енергозбереження та ощадливе використання комунальних послуг в Головному управлінні та його структурних підрозділах, підготовка до осінньо-зимового періоду;
  • планування видатків на придбання предметів, матеріалів, інвентарю та основних засобів на 2022 рік;
  • проведення процедури оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В» в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області;
  • порядок консультування громадян;
  • алгоритм взаємодії структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області із забезпечення оперативного реагування на звернення громадян.

428429430431432433

сайт зроблено в adgrafics