Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

719

7 жовтня 2021 року у приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації відбулася онлайн-нарада з керівниками структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування та керівниками закладів загальної середньої освіти. 

У заході взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області: начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександра Титарчук та заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Тетяна Грицькова.

Олександра Титарчук ознайомила присутніх з сучасними вимогами до організації здорового харчування в закладах освіти. Особливу увагу приділила вимогам до постачальників продукції відповідно до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

З метою організації повноцінного безпечного харчування Тетяна Грицькова проінформувала учасників наради щодо основних санітарно-гігієнічних вимог та дотримання норм харчування у закладах освіти. Акцентувала увагу на змінах, які передбачені новими Нормами та Порядком організації харчування у закладах загальної середньої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305.

Під час заходу обговорено ряд питань щодо безпечного та якісного харчування дітей, сучасні підходи до організації дитячого харчування з метою недопущення інфекційних захворювань. 

сайт зроблено в adgrafics