Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

418

Сьогодні, під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Василя Грушка проведено семінар із державними службовцями структурних підрозділів Головного управління на тему: «Щорічне оцінювання службової діяльності державних службовців».

Звертаючись до учасників наради Василь Грушко зазначив, що метою оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань та проводиться воно з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, взаємодії та прозорості.

419

Начальник управління роботи з персоналом Наталія Майструк ознайомила присутніх з процедурою оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» і «В» в Головного управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у 2021 році. 

По закінченню наради Наталія Майструк рекомендувала керівникам структурних підрозділів обговорити питання щодо формування завдань та ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на 2022 рік.

сайт зроблено в adgrafics