Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

29 вересня 2021 року в приміщенні актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведено нараду на тему: «Підсумки роботи Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за III квартал 2021 року та перспективні напрямки роботи на IV квартал 2021 року».

Нараду провів начальник Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляк Микола Ярославович.

409

У нараді взяли участь спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурних підрозділів.

Під час обговорення розглядалися питання щодо результатів роботи за III квартал 2021 року спеціалістів Волочиського управління та Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини. Зокрема, проаналізовано проведення осінньої диспансеризації в приватних дворогосподарствах району, профілактичних щеплень тварин, ідентифікації поголів’я великої рогатої худоби в приватному секторі, дослідження корів на приховану форму маститу.

Крім того, усім спеціалістам ще раз було наголошено на дотриманні правил карантину в закладах роздрібної торгівлі та закладах громадського харчування.

сайт зроблено в adgrafics