Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

399

20 вересня 2021 року спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із представниками відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Орининської сільської ради, за участю керівників закладів освіти та працівників харчоблоків Орининської ОТГ провели семінар-нараду щодо дотримання законодавства з питань безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства. 

403

Особливу увагу було приділено впровадженню реформи шкільного харчування та дотриманню нових норм.

Також, в ході роботи розглянуто такі питання:

  • гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти;
  • загальні вимоги до організації харчування дітей в закладах освіти;
  • затвердження норм і порядку організації харчування в закладах освіти;
  • впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) в закладах освіти;
  • протиепідемічні заходи в закладах загальної і дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції. 
сайт зроблено в adgrafics