Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

387

Старокостянтинівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з органами влади та місцевого самоврядування здійснює перевірки дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину.

У зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією із захворюваності коронавірусною інфекцією у регіоні фахівці Держпродспоживслужби продовжують щодня перевіряти дотримання карантинних заходів та вести роз’яснювальну роботу в закладах освіти, громадського харчування, торгівлі, на продовольчих ринках, автозаправних станціях, в перукарнях та інших об’єктах нагляду. Ці заходи спрямовано на недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед працівників та відвідувачів закладів.

388

Спеціалісти управління наголошують, що в умовах підвищення захворюваності на коронавірусну хворобу необхідно дотримуватись соціальної дистанції, маскового режиму, регулярно мити руки з милом та обробляти їх антисептиком. Дотримання карантинних вимог та протиепідемічних норм є обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання та громадян.

сайт зроблено в adgrafics