Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

376

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, фахівці Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області посилили контроль за дотриманням обмежень, передбачених постановами Кабінету Міністрів України.

377

Так, у межах повноважень проведено 95 заходів нагляду (контролю). У ході перевірок на деяких об’єктах були виявлені порушення, про які проінформовано органи місцевої влади та органи Національної поліції. 

Робота з нагляду за дотриманням суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину триває.

375

Держпродспоживслужба області закликає дотримуватись рекомендацій щодо організації протиепідемічних та профілактичних заходів на період адаптивного карантину, адже це є запорукою здоров’я населення. Основними заходами є дотримання безпечної соціальної дистанції, правил особистої гігієни, маскового режиму та здійснення вакцинації проти коронавірусної інфекції.

сайт зроблено в adgrafics