Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

371

Спеціалісти відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського та Шепетівського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюють щоденний моніторинг дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Зокрема, 08 вересня 2021 року лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Шемчук С.С. спільно з працівниками поліції та органів місцевої виконавчої влади взяв участь в комісійному обстеженні ряду продовольчих магазинів та закладів громадського харчування, що здійснюють свою діяльність в місті Славута.

372

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійних обстежень суб’єктів господарювання різних форм власності як у будні, так і у вихідні та святкові дні, у вигляді листів та довідок направлено в поліцію та в органи місцевого самоврядування для відома та відповідного реагування. Недоліки, що виявлені під час перевірок, рекомендовано усунути в найкоротші терміни.

У Шепетівці проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з підприємцями, керівниками та працівниками закладів освіти. Вкотре наголошено на необхідності безумовного дотримання протиепідемічних та карантинних заходів.

Робота спеціалістів відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics