Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

369

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області продовжують проводити навчання з зацікавленими особами для отримання допусків та посвідчень на право здійснення робіт з пестицидами та агрохімікатами.

При проведенні навчань наголошується на дотриманні та виконанні вимог законів України «Захист рослин», «Про пестициди і агрохімікати», «Про бджільництво», «Про охорону навколишнього природного середовища», Державних санітарних правил транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві та інших нормативно-правових актів.

Відповідно до статті 18 Закону України «Про захист рослин» та статті 11 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» суб’єкти господарювання зобов’язані допускати до робіт із транспортування, зберігання, застосування засобів захисту рослин, їх торгівлі лише осіб, які пройшли спеціальну підготовку та мають на те відповідне посвідчення і допуск.

Порядок одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами визначається Постановою КМУ від 18 вересні 1995 р. № 746.

Підприємства, організації, установи, фізичні особи-підприємці та громадяни, діяльність яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, повинні пройти спеціальну підготовку з питань безпечного проведення робіт з пестицидами і агрохімікатами та отримати посвідчення.

Протягом 6-7 вересня 2021 року працівники ТОВ «КВС-УКРАЇНА» з міста Кам’янця-Подільського пройшли вищезгадані навчання і отримали 44 посвідчення та 44 допуски до робіт, які пов’язані з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами.

сайт зроблено в adgrafics